Je bent niet ingelogd.

Aankondigingen

Welkom bij motorforum A35, het nieuwste motorforum van oost Nederland!
Je moet je eerst registreren voordat je nieuwe onderwerpen of reacties kunt plaatsen. Veel plezier!

#1 11-10-2012 20:00:07

Motorthijs
Beheerder
Geregistreerd: 21-05-2012
Posts: 6
Website

Hoe kun je een persoonlijke foto, handtekening en website-link instellen?

Het is in het forum mogelijk om aan de linkerkant een foto van jezelf of een andere leuke foto te plaatsen (net zoals je aan de linkerkant bij mij ziet).

Daarnaast kun je ook een handtekening toevoegen (een berichtje wat automatisch onder je bericht geplaatst worden) en een link naar je persoonlijke website plaatsen.

Hoe doe je dit?

Klik boven in het menu op de knop "Profiel" en ga naar de pagina "Avatar en handtekening", zie onderstaande afbeelding:

rctEC.png

Vervolgens kun je aan de rechterkant via de link "Upload een avatar" een afbeelding van je computer uploaden. Deze afbeelding zal automatisch verkleind worden zodat hij in het forum past.

Een handtekening

Op dezelfde pagina kun je onderaan bij het kopje "Bewerk je handtekening" een handtekening plaatsen. Dit is vergelijkbaar met een handtekening van de e-mail: het is een berichtje wat automatisch aan al je forum-berichten wordt toegevoegd.

Een websitelink

Aan de linkerkant bij het Profiel menu kun je ook naar de pagina "Persoonlijk". Hier is het mogelijk om een website-link in te vullen. Deze informatie zal vervolgens ook automatisch bij je berichten worden getoond. Leuk als je je eigen website wilt delen met de andere gebruikers van Motorforum A35!

---------

Vergeet niet om de wijzigingen die je doet ook op te slaan met de "verzenden" knop onder aan een pagina! Lukt het niet of heb je nog een andere vraag, stel ze dan gerust! Domme vragen bestaan niet.

- Motorthijs

Offline

Forum footer