Je bent niet ingelogd.

Aankondigingen

Welkom bij motorforum A35, het nieuwste motorforum van oost Nederland!
Je moet je eerst registreren voordat je nieuwe onderwerpen of reacties kunt plaatsen. Veel plezier!

#1 19-02-2014 06:41:33

Harm Hoek
Oprichter / Beheerder
Geregistreerd: 21-05-2012
Posts: 269
Website

Continental persbericht: Continental zoekt testrijders voor nieuwe motorbanden

Continental persbericht: Continental zoekt testrijders voor nieuwe motorbanden

Vorig jaar organiseerde Continental een testrijdersactie ter introductie van de nieuwe ContiTrailAttack 2 motorband. De reacties op en de ervaringen met deze actie waren zo overweldigend, dat Continental dit jaar een testrijdersactie voor alle typen motorbanden start. Via conti.nl/gratisbanden kunnen motorrijders zich aanmelden als testrijder. 30 gelukkigen krijgen gratis een set banden op hun eigen motorfiets gemonteerd.

Omdat het motorbandengamma van Continental zo breed is, is het merk nu op zoek naar enthousiaste en actieve motorrijders in alle categorieën – van allroad tot en met supersport. Alle motorrijders die per jaar minimaal 3.000 kilometer afleggen zijn potentiële testrijders. Motorrijders die geïnteresseerd zijn, kunnen een speciaal formulier invullen op www.conti.nl/gratisbanden. Dit dient voor 31 april aanstaande te gebeuren. Continental maakt de 30 winnaars snel daarna bekend – zo kunnen de testrijders precies aan het begin van het nieuwe motorseizoen de beschikking krijgen over de banden. Overigens blijven deze banden ook na afloop van de testperiode eigendom van de testrijders. Van de gelukkigen die een set motorbanden krijgen, wordt verwacht dat ze zeker twee reviews over de banden schrijven. Deze worden gepubliceerd op de site van Continental. 

Kennismaking met hightech van Continental

De testrijdersactie is een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de hightech die Continental in zijn motorbanden verwerkt. Zo is er de unieke Traction Skin-technologie. Door een slim productieproces is het Continental gelukt om de inrijperiode van motorbanden aanzienlijk te verkorten. Ofwel: “Ready2Ride” vanaf de start. Ook de Multigrip-technologie is een ontwikkeling van Continental. Dankzij deze technologie is het mogelijk twee eigenschappen in één rubbercompound te combineren: een flexible schouder voor maximale grip en een slijtvast middengedeelte voor een optimale levensduur. De overgang tussen de twee zones is zeer gelijkmatig en dat leidt weer tot een zeer betrouwbaar en voorspelbaar weggedrag.

Extra uitdaging: verzin de ultieme hashtag

De testrijdersactie van vorig jaar prikkelde de creativiteit op diverse manieren. Door toedoen van enthousiaste motorrijders deed de actie al snel de ronde op Twitter onder de hashtag #CTA2test. D7it jaar roept Continental alle fans van het merk op om voor deze testrijdersactie de ultieme hashtag te verzinnen. Voorstellen daarvoor zijn in te sturen door een tweet naar @contimotor of naar info@conti.nl. Degene die de beste hashtag voor deze actie instuurt, wordt beloond met een origineel donzen Continental jack. Op vrijdag 21 februari om 16.00 wordt de winnende hashtag bekend gemaakt. 

Offline

Forum footer